Optakt: FA Cup-semifinale mod Brighton

United tager til Wembley, hvor de møder Brighton i FA Cup-semifinalen.

Det tætpakkede kampprogram fortsætter for Manchester United, når de søndag klokken 17:30 tager til Wembley. Her møder de Brighton i semifinalen af dette års FA Cup. I en eventuel finale hedder modstanderen Manchester City, som lørdag slog Sheffield United med 3-0.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

United tager til Wembley ovenpå et 3-0 nederlag til Sevilla, hvilket betyder at United nu er ude af Europa League. Og med 16 points op til Arsenal i den hjemlige liga, er FA Cuppen Uniteds sidste chance for at vinde to trofæer denne sæson. United gjorde det godt senest de var på Wembley, hvor de slog Newcastle i Carabao Cup-finalen.

De møder et stærkt spillende Brighton-hold, som har overgået de fleste forventninger denne sæson. Senest slog de Chelsea 2-1 på Stamford Bridge i Premier League og ligger lige nu på en ottendeplads i ligaen.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles søndag klokken 17:30 på Wembley Stadium.

Dommer:

Craig Pawson

Skader og karantæner:

Manchester United er hårdt ramt af skader. Forsvarsparret Rafael Varane og Lisandro Martinez er begge ude, ligeledes er Alejandro Garnacho, Tom Heaton, Phil Jones, Donny van de Beek og Scott Mctominay ude med skader.

Mulige startopstillinger:

Brighton

Sanchez

gross – Colwill – Dunk – Estupinan

Mac Allister – Caicedo

March – Enciso – Mitoma

Welbeck

Manchester United

De Gea

Wan-Bissaka – Lindelof – Shaw –  Dalot

Eriksen – Casemiro

Fernandes

Antony – Weghorst – Rashford

 

Hold øje med:

Brighton har haft flere spillere denne sæson, som har præsteret på meget højt niveau. Offensivt skal United især holde øje med Kaoru Mitoma, som har lavet syv mål og fem assists i ligaen for Brighton.

Skribentens bud på kampens resultat:

Manchester United har en svær opgave foran sig. Og defensivt står de uden flere af deres bedste spillere. Skribentens bud er 2-2, hvorefter United vinder på straffespark.

TV:

Kampen sendes på See.

2 kommentarer
 1. Det bliver en svær opgave idag på Wembley, dagens modstander har vel ret beset været sæsonens store positive overraskelse i Premier League og har også spillet sig i semi finalen på Wembley, de må være fyldt med selvtillid.

  United virker derimod slidte og energi forladte her hvor sæsonen spidser til for alvor, der er mange indikationer på at vi har toppet for tidligt og det sammenholdt med alle de skader og generel formnedgang vi pt er ramt af ser kampen endog meget svær ud.

  Og med udsigten til at møde et City hold i finalen der ser ud til at have timet formen perfekt så holdet bare topper på det helt rigtige tidspunkt er chancen for at tage titel nr 2 forsvindende lille.

  City buldre afsted og tager med 100% sikkerhed endnu en Premier League titel i år, Arsenal har desværre tabt pusten, City kan faktisk tangere vores Treble 99′ sæson.

  Mit bud er at vi desværre taber 1-2, håber inderligt at jeg tager fejl selvfølgelig.

  Bruno score vores mål.

  GGMU

 2. Puha for en kamp vi står over for. Normalt ville man jo glæde sig sindssygt til sådan en semifinale-kamp, men med den træthed, holdet har vist på det sidste, så kan det godt blive tungt at blive vidne til.

  Vi har jo alle set, i løbet af sæsonen hvad holdet kan, så der er jo grund til optimisme. Ja, vi mangler Martinez og Varane, men alle de offensive kort er jo klar, så vi burde simpelthen kunne blive farlige i løbet af kampen. Brighton er jo ikke kendt for at holde nullet hver gang, så mål skal vi som udgangspunkt kunne lave i dag. Kan vi så holde Brighton fra at score en, to eller tre gange, ja hvorfor ikke?!

  De har et godt sammentømret hold, men ikke en defensiv, der i mine øjne skulle kunne holde vores offensiv fra at score. Dunk og Webster er da ikke de hurtigste, og burde blive udfordret i dag, af vores hurtige folk. Dygtige spillere på midten, især Caicedo, men Casemiro, Eriksen og Fernandes er da i mine øjne en ret god midtbane, at stille til start med. Spillere som kan noget på bolden, og kan bryde de defensive kæder. Mitoma og March har været gode i år, men Dalot, Bissaka, Lindelöf og Shaw kan da godt holde dem fra fadet, og hvem siger de overhovedet kommer ned i vores ende særlig tit, hvis vi har bolden hele tiden, og er god på den. Welbeck er jo bestemt ikke en målmaskine, så ham frygter jeg sådan set ikke.

  Spørgsmålet for mig er trætheden, og troen på tingene. Den har Brighton helt sikkert, men den kan vi også sagtens finde frem, på sådan en dag som i dag, hvor en finale er indenfor rækkevidde. Nu fik Tottenham kæmpe tæv, og er da ikke et hold, som vi tror på, kan true os på 4. pladsen, så vi kan roligt gå ud og give den fuld gas i dag, og evt. hævne nederlaget mod Sevilla, på en stærk og god måde i dag!
  Brighton er jo ikke et hold fyldt med spillere, som tit står i semi,- eller finaler, så det kan sagtens spille ind her.
  Jeg tror vi går i finalen, med en sikker sejr på 3-0 eller måske 3-1, fordi vi er venlige og lader dem få et mål.
  🙂

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Udsat Chelsea-kamp nu programsat

Næste artikel

Mike Phelan på Den Glade Gris

ANNONCE