Mirror: Lindelöf kan se frem til ny kontrakt

Victor Lindelöf kan ifølge det store engelske medie, Daily Mirror, se frem til at modtage et tilbud om en kontraktforlængelse i den nærmeste fremtid.

Lindelöf og Harry Maguire ligner det faste makkerpar i midterforsvaret i Manchester United. Mirror skriver i den forbindelse, at “De Røde Djævle” arbejder på at forlænge Lindelöfs kontrakt, således at klubben kan holde på ham i længere tid.

Svenskerens nuværende kontrakt løber til 2021 med mulighed for yderligere et år. Mediet skriver desuden, at Lindelöf tjener i omegnen af 75.000 pund om ugen – dette beløb kan han se frem til at få fordoblet, hvis han accepterer Uniteds tilbud.

Lindelöf virker til at være ganske tilfreds med tilværelsen i den røde del af Manchester. Han var selv ude at afvise spekulationer om sin fremtid i forbindelse med sommerens transfervindue, da det rygtedes, at F.C. Barcelona havde ham i kikkerten.

Alt har dog ikke været fryd og gammen, siden Lindelöf tilbage i 2017 skiftede fra portugisiske Benfica til United for omkring 30 millioner pund. Svenskeren havde en dårlig og usikker start i det engelske, men har efterfølgende arbejdet sig op og ligner i øjeblikket en uerstattelig mand i forsvaret. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast; Chelsea-nedtakt, Wolves-optakt og quiz

Næste artikel

OT.dk-anbefaler: Wes Brown om sin karriere i United

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share