Podcast; Chelsea-nedtakt, Wolves-optakt og quiz

Vi har nærmest ikke kunne få armene ned efter søndagens sejr i Premier League-premieren, men var alt nu også så godt, som vi gør det til? Hvor kan der skrues på hvilke knapper? Hvordan gjorde debutanterne det og hvad skal der til, for at et positivt resultat hentes i mandagens møde med Wolverhampton?  Alt det går vi i dybden med i denne podcast, hvor Daniel Wodskou og Bertil Nilsson er gæster, mens Niels O. Thinesen er vært i det, der også bliver den første podcast med quiz.

Vi har taget hul på en ny sæson, og det betyder samtidig, at vi nu skal igang med de tilbagevendende podcasts, hvor alt omkring Manchester United og klubbens ageren vendes og drejes. 

I den første starter vi med at kigge tilbage på weekendens storslåede sejr over Chelsea. Vi har nærmest ikke kunne få armene ned efter søndagens sejr i Premier League-premieren, men var alt nu også så godt, som vi gør det til? Hvor kan der skrues på hvilke knapper? Hvordan gjorde debutanterne det og hvad skal der til, for at et positivt resultat hentes i mandagens møde med Wolverhampton? 

Alt det går vi i dybden med i denne podcast, hvor Daniel Wodskou og Bertil Nilsson er gæster, mens Niels O. Thinesen er vært i det, der også bliver den første podcast med quiz.

 

 

Spotify; Abonner her

iTunes; Abonner her

Android; Abonner her

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

OT.dk-anbefaler: Neville diskuterer Uniteds fremtid med fan

Næste artikel

Mirror: Lindelöf kan se frem til ny kontrakt

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share