Mirror: Rangnick vil lade Martial og Lingard gå

Ifølge Mirror vil Ralf Rangnick ikke stå i vejen for at sælge Anthony Martial og Jesse Lingard, hvis det rette bud kommer.

Mens du er ved at få købt de sidste julegaver, har hørt Last Christmas på repeat og bagt pebernødder, har Manchester Uniteds julefred ikke sænket sig, for januartransfervinduet er lige om hjørnet. Derfor har mediet Mirror gravet sig frem til, hvordan fremtiden ser ud for nogle af de spillere, der måske kan stå for skud.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er ikke meget spilletid, Anthony Martial og Jesse Lingard har nydt i indeværende sæson. Hverken under Solskjær, Carrick eller Rangnick. Men de to offensive essers kampsult kan måske snart stilles.

Ifølge Mirror er nuværende chef, Ralf Rangnick, tilfreds med at lade spillerne gå, såfremt prisen er rigtig.

I Jesse Lingards tilfælde skulle den pris ligge på omkring 20 millioner pund, men siden Lingards kontrakt udløber til sommer, kan det være svært at møde den værdiansættelse.

Det samme kan det med Martials prisskilt, der ligger på de omtrent 30 millioner pund. Selvom Martials kontrakt er længere – den udløber som udgangspunkt i 2024 – forventes prisen ikke at blive mødt, og her er et lejeophold så en mere realistisk løsning for franskmanden.

Imidlertid har Mirror også gravet sig til information om målmand Dean Henderson, der i øjeblikket står i skyggen af David de Gea, der har fundet tilbage til fordums styrke, men ham vil Rangnick nødigt slippe, selvom han angiveligt gerne vil væk.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Falk: United interesserede i potentielt gratis Rüdiger

Næste artikel

OldTrafford.dk Julekalender: 18. december

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share