Mkhitaryan: Karrierens bedste mål

Henrikh Mkhitaryan er ikke overraskende ganske glad for scoringen mod Sunderland.

Han har siddet udenfor med en mindre skade i de seneste par kampe, men på Boxing Day var han tilbage med et brag. Med et scorpionspark scorede Mkhitaryan en kandidat til årets mål, og det var den sympatiske spiller selvfølgelig glad for efterfølgende. 

– Det er mit bedste mål i karrieren. Jeg var helt oppe at køre, da det lykkedes. Jeg kiggede up på linjevogteren, og da han lod flaget blive nede, kunne jublen for alvor bryde løs, sagde Mkhitaryan til MUTV efter kampen.

– Jeg troede, at bolden ville komme foran mig, men da den ikke gjorde det, måtte jeg tænke hurtigt. Jeg kunne ikke gøre andet med bolden bag mig, og det var fantastisk, at det lykkedes. 

Mkhitaryan mener, at han er helt tilbage fra skaden igen, og han ser frem til at hjælpe holdet frem til endnu flere point i den kommende tid. 

– Jeg kan ikke mærke noget til skaden mere, så jeg føler mig helt klar igen. Jeg er glad for at kunne hjælpe holdet igen, og det er meget vigtigt, at vi fortsætter på den her måde nu.

Næste kamp, hvor Mkhitaryan kan få chancen, er mod Middlesbrough d. 31/12. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Zlatan er klar til mere i næste sæson

Næste artikel

- Den bedste midtbanespiller i verden

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share