– Den bedste midtbanespiller i verden

Ifølge Jose Mourinho lavede Manchester United en formidabel forretning, da de købte Paul Pogba tilbage fra Juventus. Han er den bedste midtbanespiller i verden, mener portugiseren.

Mange så formentlig uforstående til, da Manchester United i sommer købte Paul Pogba tilbage til klubben for hele 93,25 mio. pund. Men franskmanden har gjort alt for at bevise sit prisskilt.

Det mener Pogbas manager, Jose Mourinho, som til den franske TV-station SFR fortæller, hvor imponeret han har været over midtbanespillerens hurtige tilpasning til Premier League.

– Premier League er meget svær. Når du har spillet tre eller fire år i Italien, og du så kommer til Premier League, så indser du, hvor anderledes det er.

– Han klarer det godt; han klarer det mere end godt. Hans udvikling er tydelig. Så jeg kan sagtens forestille mig, at Paul næste år er på toppen.

Bør kandidere til Ballon d’Or

Fortsætter franskmanden sin udvikling mener Mourinho, at det ikke er utænkeligt, at verdens dyreste fodboldspiller også kan blive kåret til verdens bedste, hvis forudsætningerne ændres en smule.

– Som det er i øjeblikket kan du ikke vinde Ballon d’Or, hvis ikke du scorer mange mål. Men hvis den opfattelse ændrer sig, så kan Paul godt vinde den, men han er ikke en, der scorer mange mål.

– Paul er en midtbanespiller, som vil score flere og flere mål, for jeg mener, han har gode betingelser for at score mål. Paul er, hvis du spørger mig, den bedste i verden; den bedste midtbanespiller i verden.

– Selvfølgelig er han ung, og han kan stadig forbedre sig – og han ønsker at forbedre sig, hvilket er endnu bedre.

Pogba har scoret fem mål i sine 24 optrædender for “de røde djævle”, hvor han har lagt op til seks mål. Ifølge tjenesten whoscored.com har franskmanden været kampens spiller i fem af de seneste otte kampe. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mkhitaryan: Karrierens bedste mål

Næste artikel

Året 2016: Ydmygelsen af Juan Mata havde flest læsere

Relaterede artikler
Total
0
Share