– Mkhitaryan spiller mod Feyenoord

José Mourinho afslørede her til aften, at Henrikh Mkhitaryan får en rolle mod Feyenoord.

Mange har undret sig over, at der ikke har været mere spilletid til Uniteds armenske landsholdspiller, men der er en helt simpel grund til dette, understreger José Mourinho.

Skader har ødelagt Mkhitaryans start i den røde trøje, og på nuværende tidspunkt ønsker trænerstaben at give spilleren chancen på det rigtige tidspunkt, så han forhåbenligt kan bygge mere momentum fra den kamp. 

– Jeg fortalte ham i lørdags, at han kommer til at spille en rolle mod Feyenoord. Han gør alt, hvad han kan til træning, hvor han prøver at lade fødderne tale. Selvfølgelig er han ikke tilfreds med situationen, sagde Mourinho i følge Manutd.com

– Jeg fortalte ham, at Arsenal-kampen ikke var den rigtige for ham. Han har ikke brug for 10-20 minutter fra bænken, men skal i stedet for bygge momentum i den rigtige kamp. Jeg fortalte ham, at han enten kommer til at starte eller spille anden halvleg på torsdag.

– Henrikh har lige nu brug for en kamp, hvor presset er lidt mindre, og hvor han har tid og gode forhold til at udtrykke sine kvaliteter.

Manchester United er blot nummer tre i gruppe A og derfor er der ingen tvivl om, at lidt Mkhitaryan magi vil være veltimet mod Feyenoord.  

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ekstraordinært rejsetilbud på Manchester United - Liverpool

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Feyenoord

Relaterede artikler
Total
0
Share