Mød tidligere spillere og quiz dig til billet til FCM-Manchester United

Dagen før det store opgør i Herning arrangerer FC Midtjylland en sammenkomst, der bærer stort præg af at Manchester United kommer til byen.

Den 18. februar kommer Manchester United til Herning for at møde FC Midtjylland, men allerede dagen før kampen disker de op med et stort arrangement, hvor du kan vinde billetter til den eftertragtede kamp.

Onsdag den 17. februar kl 18 har de således inviteret de to første danske Manchester United-spillere John Sivebæk og Jesper Olsen til MCH Arena, hvor de vil fortælle om tiden i en af verdens største fodboldklubber.

De vil desuden blive flankeret af de to fodboldværter Dan Sørensen og Morten Bruun, der begge er selverklærede fans af Manchester United.

Til arrangementet vil der også blive afholdt en quiz om Manchester United, hvor vinderen vil vinde billetter til den udsolgte kamp på MCH Arena den næste dag.

Der vil desuden blive serveret en tapas-menu og der vil være øl og vand ad libitum (!). 

Det hele sker onsdag den 17. februar klokken 18.00 på MCH Arena. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet til Flemming Rønn Steen på event@fcm.dk. Prisen for hele aftenen er 495 inklusiv forplejning.

Du kan læse mere om FC Midtjyllands arrangement her

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Vi giver ikke op

Næste artikel

Mourinho føler sig sikker på United-job

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share