Monaco: Der er interesse for Falcao

Radamel Falcao får ikke problemer med at finde en ny klub, hvis Manchester United ikke gør lejeaftalen permanent.

Sølle fire mål er det blevet til for Radamel Falcao i Manchester United siden skiftet i sommer. 

Men selvom meget efterhånden tyder på, at lejeaftalen ender som et flop, får den 29-årige colombianer efter alt at dømme ikke problemer med at finde en ny arbejdsgiver til sommer. 

Det indrømmer hans nuværende ejer, franske Monaco. 

– Det bliver et meget vigtigt element (i vores transferplaner for sommeren, red.), men jeg er ikke bekymret for ham. Vi har modtaget interesse fra andre storklubber, mens Manchester United træffer deres beslutning, siger Vadim Vasilyev, vicepræsident i Monaco, til L’Equipe. 

Louis van Gaal har sagt, at han vil se mere fra Falcao, der har været ramt af skadesproblemer, hvis lejeaftalen skal gøres til en permanent en af slagsen. 

Vadim Vasilyev er dog ikke i tvivl om, at tingene havde set anderledes ud for Monaco, hvis Falcao var blevet i det sydfranske. 

– Hvis vi stadig havde ham, ville vi kæmpe med i toppen af tabellen. Han startede sæsonen godt, og vi mangler noget effektivitet oppe foran. 

– Men sådan er det. Jeg er ikke bekymret for ham eller os, siger vicepræsidenten. 

United og Monaco er blevet enige om en transfersum på 43 mio. pund. Det er dog op til førstnævnte, om man vil gøree brug af frikøbsklausulen. 

Forrige artikel

U21: Wilson skadet i Sunderland-remis

Næste artikel

Swansea undersøger van Gaal-fornærmelse

ANNONCE