Mount: Jeg kender presset der kommer med trøjenummer 7

Mason Mount har givet et interview til talksport.com. Englænderen berører i interviewet presset der kommer med trøjenummer 7, hans start i United og hans håb for fremtiden.

Statistisk har det ikke været en drømmestart for Mason Mount i United. Den engelske midtbanespiller har spillet fire kampe i Premier League, og ikke formået at lave nogen mål eller assists. Dog insisterer englænderen på, at det har været en god start for ham i klubben. Særligt føler Mount, at han er blevet velintegreret i truppen.

– Det har været en meget god start. Jeg mener at blive integreret i truppen og forstå måden hvorpå træneren vil have vi spiller. Jeg er ved at lære hvordan spillerne omkring mig spiller. Det tager noget tid at forstå og komme i flow.

Mount hat dog bidraget til mål, da han lavede en assist i 3-0 sejren imod Crystal Palace, i Carabao-cuppen. Mount udtaler sig også om hans personlige, såvel som holdets præstationer:

– Jeg vil forbedre mine præstationer, men jeg tror det kommer med tiden. Også vores præstationer som hold. Jeg tror vi er på vej i den rigtige retning, og vi vil blive ved med at arbejde derhenad.

Et stort samtaleemne, da Mount skiftede til United, var i særdeleshed trøjenummeret. Her fik Mason Mount tildelt det berømte 7-tal. Hertil siger Mount:

– Selvfølgelig kender jeg til det pres der kommer med trøjenummer 7. Jeg har været stor fan af Beckham siden jeg var lille, og jeg ved hvad han har gjort for den her klub. Der kommer helt sikkert et pres med nummeret, men det er noget jeg trives under. Jeg vil så gerne præstere i nummeret, og det er en kæmpe, kæmpe klub og et ikonisk nummer, så det betyder virkelig meget for mig.

Mason Mount og United tager lørdag d. 21 oktober til Sheffield, og spiller klokken 21:00.

Forrige artikel

Blog: Overser vi, hvor god Bruno er?

Næste artikel

Casemiro når ikke hjem til kampen mod Sheffield United

ANNONCE