Mourinho beviser Rooney ikke er selvskrevet

Jose Mourinho forsikrer, at ingen er selvskrevne i Manchester United. Det gælder også klubbens kaptajn, Wayne Rooney, der i dag starter på bænken.

Wayne Rooney er af mange fans udpeget som elefanten i rummet, men ikke desto mindre har Jose Mourinho sat sin lid til kaptajnen i alle kampe hidtil.

Manchester United-bossen er dog ikke bange for at smide Wayne Rooney på bænken eller helt ud af truppen, hvis det – som i dag – skulle blive aktuelt for portugiseren.

– Wayne har sine holdkammeraters, klubbens og min tillid. Han er vores kaptajn, og han repræsenterer klubben fantastisk, siger Jose Mourinho i en pressekonference.

– Fodbold er dog en anden historie. I fodboldspillet er alle ens, og hvis han skal på bænken, så ryger han på bænken. Hvis han bør blive hjemme, så bliver han hjemme.

– Men det betyder ikke, at vi eller jeg har et problem med ham, eller vi har mistet troen på ham. Han er vores anfører, men det giver ham ikke anderledes privilegier – han er ligesom alle andre i truppen.

Jose Mourinho har netop bevist, at ikke engang Wayne Rooney er selvskrevet, selvom han har spillet samtlige kampe indtil i dag – han starter på bænken i dagens kamp mod de forsvarende mestre fra Leicester City.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney bænket mod Leicester

Næste artikel

Video: Smalling bringer United foran

Relaterede artikler
Total
0
Share