Mourinho: Brighton fortjente et point

Jose Mourinho roste sit mandskab for indstillingen, men spillet var han ikke imponeret af.

De færreste havde nok på forhånd regnet med, at Brighton ville være en af sæsonens hidtil sværeste opgaver for Manchester United. Men oprykkerne leverede i dagens kamp på Old Trafford en fornem indsats, og kunne med lidt mere held i sprøjten have rejst retur til det sydlige England med et point.

United-manager Jose Mourinho roste da også Brighton, som han mente havde fortjent mere end det endte med. Samtidig roste Mourinho sit eget mandskab for indstillingen, men han var ikke tilfreds med spillet.

– De gav os vel den hårdeste kamp vi har haft indtil videre i sæsonen. Vi havde nogle fantastiske chancer den anden dag i Basel, men kunne ikke score. Det lykkedes for os i dag.

– Tillykke til Brighton for en fornem præstation. Tillykke til mine drenge, de spillede ikke godt men gav alt de havde. Så de fortjener ikke negative ord fra mig, efter en så fin indsats, lød det efter kampen fra Jose Mourinho.

Manchester United skal tirsdag atter i aktion i Premier League, når Watford tager i mod på Vicarage Road. Brighton tager hjemme i mod Crystal Palace.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Young sikrer snæver United-sejr

Næste artikel

Lindelöf: Nyder livet i United

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share