Mourinho: De fortjente ikke at vinde

Mourinho lykønsker Chelsea, men mener ikke det var en fortjent sejr.

Det var noget af en tam affære, man skulle være vidne til, for at finde vinderen af FA Cuppen 2018.

Det var en kavalkade af personlige fejl, hvoraf Phil Jones var tæt på at være en dyr herre i to omgange, hvilket lykkedes i sidste omgang for Jones at gøre aktuelt.

Mourinho, der er tidligere Chelsea manager, mener ikke sejren var fortjent, men lykønsker Chelsea af respekt.

– Jeg ønsker Chelsea tillykke fordi de vandt, men jeg synes ikke de fortjente at vinde, udtalte en tydeligt skuffet Mourinho til BBC efter kampen.

– Jeg ønsker dem tillykke. Jeg er Manchester United manager og jeg er nødt til at være respektfuld. Ikke kun fordi Chelsea er min tidligere klub, men fordi de er dagens modstander og jeg synes vi fortjente at vinde.

Mourinhos hold er gennem sæsonen blevet kritiseret voldsomt for en defensiv tilgang, og Mourinho retter efter dagens kamp fokus mod Chelseas måde at spille på.

– Jeg er meget nysgerrig omkring hvad du og andre skriver, fordi hvis mit hold spillede som Chelsea gjorde i dag, kan jeg forestille mig hvad folk ville sige. Jeg er meget nysgerrig

– Det var hårdt for at spille uden Lukaku mod et hold, der forsvarer med ni spillere. I sådan en situation har man brug for sådan en tilstedeværelse. Alle nederlag gør ondt, men jeg går hjem med følelsen at vi gav alt vi havde. Ingen anger.

– Chelsea er ikke dumme. De ved vores hold uden Lukaku eller Fellaini ikke giver os den tilstedeværelse i feltet vi har brug for, og de derfor kan sætte otte eller ni spillere foran deltet. De vidste de ville dominere i den direkte fodbold. Vi prøvede alt, men de havde en enorm mængde af kompakte spillere.

– Kampens billede er at David de Gea ikke rørte bolden. Han rørte kun bolden i nettet.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Chelsea slog United i pokalfinalen

Næste artikel

Spillerkarakterer: Rashford greb ikke chancen

ANNONCE