Mourinho: Derfor er Mkhitaryan ikke med

Henrikh Mkhitaryan er røget ned i hierarkiet på Manchester Uniteds førstehold.

Det, der i starten så lovende ud, er gået hen og blevet en mareridtssæson for Henrikh Mkhitaryan. 

Den seneste håndfuld kampe har armeneren således været henvist til tribunen. Nu forklarer José Mourinho, hvorfor han er begyndt at se bort fra den tidligere Dortmund-spiller. 

– Jeg kan kun have seks (markspillere, red.) på bænken, og og jeg prøver at have noget balance på bænken. Jeg havde to forsvarsspillere og Blind, som kan spille på forskellige positioner. Jeg havde Ashley Young som dækning på kanten og wing back-positionerne, siger Mourinho til ManUtd.com og fortsætter:

– Jeg havde Herrera som midtbanespiller, Zlatan som angriber og Marcus (Rashford, red.) som andenangriber og kantspiller. Jeg spillede med Martial, Mata og Lingard på holdet. Hvis jeg skulle have Micki med, ville det betyde, at en af de andre ikke kunne være der, og i øjeblikket mener jeg, at de andre fortjener det. 

Henrikh Mkhitaryan lagde ud som lyn og torden med fem assist i tre kampe, men er siden gået i stå. Det har fået flere medier til at spekulere i, om et salg kan komme på tale til sommer. 

Fredag skriver tabloidmediet The Mirror, at Mourinho overvejer at skille sig af med Mkhitaryan for at gøre plads til Mesut Özil, hvis kontrakt med Arsenal udløber efter denne sæson. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

OldTrafford.dk har brug for din hjælp

Næste artikel

Mourinho: Bailly ude de næste 2-3 måneder

ANNONCE