Mourinho: Det var en fin start

José Mourinho glædede sig over flere ting efter årets første træningskamp.

Manchester United slog her til morgen LA Galaxy med 5-2, og José Mourinho var tilfreds med, hvad han så. Vi har her samlet en række af de mest centrale udtalelser fra José Mourinho.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Positiv start

– Det var en god start, hvor alle kom godt igennem på nær Fosu-Mensah (udgik undervejs red. ). Den vigtigste ting var at være konkurrencedygtig, og så var det også vigtigt for os at se spillerne i et nyt system, som vi ikke har praktiseret meget tidligere. 

Tremandsforsvaret

– Vi har trænet med et tremandsforsvar i de seneste par dage. Vi har måske spillet det fire timer i alt til træning, så jeg kan ikke gøre andet end at rose indsatsen. Sidste år spillede vi med tremandsforsvar i de to kampe mod Rostov, men måske vil vi gøre det i flere kampe i år.

Galaxy var en god test

– Deres manager spillede ikke for at vinde, men for at give erfaring til sine spillere. Han spillede lidt ligesom os, selvom det var tydeligt at mærke, at de spillere der kom på banen i anden halvleg var mere rutinerede. 

– Resultatet var i sidste ende ikke så vigtigt, og der er ikke nogen af holdene, der rigtigt ser på det. Det var en god træningssession, og jeg vil gerne takke deres manager for at gå ind til kampen på den måde. 

Rashford førte an

– Han har været igennem en naturlig udvikling. Han er fortsat ung, og jeg kan faktisk se, at han er blevet højere end da jeg ankom for 13 måneder siden. I dag spillede han på det modsatte hold end Lukaku, men vi vil helt sikkert prøve at spille med begge to på samme tid også.

– Sidste år sagde mange, at han ville komme til at få det svært efter debutsæsonen. Han har dog præsteret flot og allerede været afgørende i en række store kampe for os. Han er en fantastisk professionel, som kommer til at score endnu mere for os i år. 

Lukaku giver muligheder

– Man kan ikke sammenligne Rooney med Lukaku, for under mig spillede Rooney sjældent som topangriber. Lukaku er en ægte centerforward, hvor han tager kampen op mod midterforsvaret. Han er en naturlig opspilsstation for de andre, og de giver store muligheder.

– For mig var det dejligt at se, at han også fungerer fremrangende som holdspiller. Han tænkte slet ikke på sig selv, men var i stedet for fokuseret på at gøre holdet bedre undervejs. 

Carrick en glimrende kaptajn

– Vi har ikke nogen vice-anførere, for jeg har kun brug for én anfører. Selvfølgelig har vi spillere, der med tiden skal ind og overtage for Carrick, fordi han trods alt ikke holder for evigt. Lige nu har vi dog kun én anfører på holdet, og det er Michael Carrick. 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

Rashford flyvende mod Galaxy

Næste artikel

Rooney: United mangler ledere

ANNONCE