Rooney: United mangler ledere

Wayne Rooney har sendt en sviner afsted mod flere af de tidligere medspillere fra United-tiden, som han ikke mener har niveau til at bære United-trøjen.

Wayne Rooney vendte sidste uge hjem til Everton, efter en årrække med titler, masser af mål og succes på Old Trafford. Men de seneste år har også været svære for den mest scorende spiller igennem tiderne i United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Rooney sad en del på bænken sidste år under Mourinho, og har generelt mødt en del kritik fra medier og fans de seneste år, hvor præstationerne ikke helt har kunne leve op til tidligere tiders fornemme præstationer.

Men 31-årige Rooney sender nu en sviner afsted mod flere af de tidligere holdkammerater i United. De lever ganske enkelt ikke op til de standarder som kræves i en klub på Uniteds størrelse mener han.

– Der er en vis standard som forventes af dig i United. Da jeg kom til klubben kom det fra Sir Alex Ferguson, og gik igennem folk som Giggs, Neville og Scholes inde på banen. Gennem de seneste år var det op til Carrick og mig selv, at opretholde denne standard.

– Det blev sværere med tiden grundet nogle af de spillere som kom til klubben. Der er traditioner som United må holde fast i, men det er blevet sværere. Men det er ikke mit problem, jeg er glad for at være tilbage i Everton, siger Rooney til the Mirror.

Rooney startede karrieren i United med et brag, da han scorede hattrick tilbage i sin debut mod Fenerbahce, og vandt i alt 15 titler med United. Nu er han tilbage i barndomsklubben Everton, hvor han skal erstatte Romelu Lukaku, der omvendt er rejst til Old Trafford. Og Wazza har da også et godt råd til Lukaku.

– Det at spille for United tester ikke bare dine evner som spiller, men også dine mentale & psykiske færdigheder. Du skal være mentalt stærk for at klare det pres, der konstant er om at vinde titler. Romelu skal have en stærk personlighed, så skal han nok blive en succes. Men begynder han at tvivle og bekymre sig om ting, kan han få det svært. Forhåbentlig har han gode folk omkring sig, siger Rooney.

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho: Det var en fin start

Næste artikel

- Vigtigt at tanke selvtillid

ANNONCE