Rashford flyvende mod Galaxy

United sejrede i nattens træningskamp mod Los Angeles Galaxy, hvor Marcus Rashford var flyvende med to scoringer.

Ganske som ventet blev nattens træningskamp mellem United og amerikanske L. A. Galaxy præget af at være første kamp efter sommerpausen for Uniteds vedkommende. 22 mand kom i aktion undervejs, hvor alle mand fik 45 minutter hver.

United eksperimenterede med en 3-5-2 formation kampen igennem, og efterfølgende udtalte Mourinho da også, at det nok var en formation man ville træne mere den kommende tid, for at kunne afveksle mere i den kommende sæson. Sidste år blev den brugt i de to opgør i Europa mod russiske Rostov.

Efter nattens opgør kan man konkludere, at Marcus Rashford ligner en mand som er klar til at tage kampen op med Romelu Lukaku i angrebet. To gange indenfor de første tyve minutter nettede den unge angriber, der viste sikkerhed foran kassen.

Inden pausen kom også Marouane Fellaini på tavlen, da han gjorde det til 3-0 efter et flot angreb. Efter pausen kom nyindkøbene Lukaku og Lindelöf på banen, og det blev til et par fine muligheder til den store belgiske angriber, der dog ikke fik nettet til at blafre i nat.

Det gjorde til gengæld Mkhitaryan og Martial, og United var dermed på hele 5-0. I slutningen af opgøret kom hjemmeholdet dog tilbage og fik pyntet lidt på det, ved to scoringer af den tidligere Barcelona-spiller Giovani dos Santos.

Efter pausen sprang specielt Mkhitaryan og Martial i øjnene, da de gang på gang var farlige med deres temposkift og hurtige kombinationer. Også ros til de to wingbacks på venstrekanten Lingard og Darmian, der begge gjorde en fin indsats. Eneste minus i opgøret var, at Fosu-Mensah måtte gå fra banen med en skade kort før tid.

Næste opgør for United er tidligt tirsdag morgen, når modstanderen er Real Salt Lake. Kampstart igen 04.00 dansk tid.

United i 1.halvleg: De Gea; Jones, Smalling, Blind; Valencia, Carrick, Herrera, Fellaini, Lingard; Mata, Rashford.

United i 2.halvleg: J. Pereira; Tuanzebe, Bailly, Lindelöf; Fosu-Mensah (85′ Mitchell), Pogba, A. Pereira, Mkhitaryan, Darmian; Lukaku, Martial.

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

- Ikke realistisk at hente Ronaldo

Næste artikel

Mourinho: Det var en fin start

ANNONCE