– Mourinho er ikke United

Eric Cantona ser ikke Mourinho som den rette mand for United. Ifølge United-legenden er det Manchester City, der har sikret sig Uniteds perfekte match.

Intet er endnu bekræftet, men alt peger på, at José Mourinho bliver den næste chef på Old Trafford. Et valg, der allerede deler vandene blandt United-fans.

I et interview med The Guardian i forbindelse med sin 50-års fødselsdag i dag, tirsdag, giver Cantona sit syn på, om Mourinho er manden, der kan løfte United tilbage til toppen af engelsk fodbold.

– Jeg elsker hans personlighed, hans passion for spillet og hans humor. Han er en klog mand, der kræver 100% af sine spillere. Og så er han selvfølgelig en vinder, udtaler franskmanden.

– Han kan vinde med United, men jeg tror ikke, at fansene ønsker at vinde på den måde, som Mourinho vil gøre det på. 

I den blå del af Manchester får de denne sommer også ny manager. Pep Guardiola er ansat, hvilket lægger op til nogle brag mellem de to klubber, hvis Mourinho bliver ansat. Cantona ser Guardiola som manden, der ville passe til United.

– Jeg ville have elsket at se Guardiola i United. Han er den eneste, der kan ændre Manchester. Desværre har han valgt den forkerte klub.

Vil gerne selv være manager

Det er 20 år siden, at Cantona lagde støvlerne på hylden i en alder af bare 30 år. Han havde mistet lysten til at spille. Hans sange bliver dog til stadighed sunget på Old Trafford, og selv har han da heller ikke mistet et gran af den selvtillid, han blev så berømt og berygtet for.

– Hvis de spurgte, om jeg ville være manager i Manchester United, ville jeg sige ja. Guardiola er i Manchester City, og hvis United vil vinde ved at spille smuk fodbold, så er det mig, de skal vælge.

– Det er seriøst. Det er ligesom med piger. Når du siger, du er ligeglad, så vil de alle have dig. Måske ville de spørge mig om jobbet, hvis jeg sagde, jeg var ligeglad.

I interviewet giver Cantona også sit syn på, hvad han mener, den hele tiden voksende økonomi i fodboldens verden gør ved spillet.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Avis: United vil forlænge med Carrick

Næste artikel

Hvad vil en ansættelse af Mourinho betyde?

ANNONCE