Mourinho får ikke ny assistent

José Mourinho udtaler, han i kommende sæson ikke har en assistent, men han har Michael Carrick i tankerne som den næste.

Rui Faria, der i 17 år har været Mourinhos tro følgesvend, har valgt at søge nye græsgange efter FA Cup-finalen på lørdag. José Mourinho har besluttet, at han i den kommende tid ikke vil have en ny assistent, men at pladsen er ledig til Michael Carrick, når han er klar til opgaven.

– I den kommende tid vil jeg strukture trænerstaben på en anden måde. Jeg vil have trænere, fitnesstrænere og en struktur, hvor der er specialister indblandet på forskellige områder, som er i tæt kontakt med analyseafdelingen, men jeg kommer ikke til at have en assistent manager.

– Og den primære grund er, at jeg ønsker, Carrick skal have den rolle, når han er færdig med sine træneruddannelse, så han rigtig kan få taget skridtet fra spiller til træner. Folk tror, at man kan gå fra at være spiller til træner over natten. Sådan er det ikke. Man har bruge for at lære om træning, beslutningerne, lederskaben og det at arbejde i forskellige grupper, siger Mourinho til manutd.com.

Portugiseren kommer henover sommeren til at ansætte nogle nye folk for at bolstre sin stab.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Martial og Lukaku i kamp mod uret

Næste artikel

Fem mindeværdige United-øjeblikke i FA Cuppen

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share