Mourinho forklarer Bailly-fravær

Jose Mourinho har udtalt, at Eric Bailly ikke spiller for United i øjeblikket, fordi ivorianerens land ikke skal med til VM.

Eric Bailly har kun spillet en af Manchester Uniteds seneste seks kampe. Og han har end ikke været med i truppen i de seneste fire. 

Det skyldes ikke, at forsvarsspilleren er skadet. Jose Mourinho fravælger ham, fordi han gerne vil give chancen til Chris Smalling, Phil Jones, Victor Lindelöf og Marcos Rojo – som alle har en chance for at skulle spille VM i Rusland til sommer. 

– Der er ingen situation. Bailly er ikke skadet, sagde Jose Mourinho på sit ugentlige pressemøde torsdag. 

– Han er en ud af fem centrale forsvarsspillere, og selvom mit job ikke er at forberede spillere til VM, så er han den eneste af vores spillere dernede, som ikke skal med til mesterskabet, sagde den portugisiske manager. 

– Så hvis jeg skal tage mere følelsesmæssige beslutninger for at hjælpe mine spillere, så er det ikke ham (Eric Bailly, red.), jeg skal vælge. Rojo, Lindelöf, Smalling og Jones forsøger alle at komme med til VM, og Eric er ikke under det pres.

Eric Bailly er ikke den eneste Manchester United-profil, som ikke skal med til VM. Det skal Alexis Sanchez heller ikke, men chileneren er alligevel blevet foretrukket i de seneste måneder – foran blandt andre Marcus Rashford og Anthony Martial, som begge kæmper for deres plads for henholdsvis England og Frankrig. 

Eric Bailly udtalte tidligere i dag, at han ikke var på vej væk fra Manchester United.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bekræftet: Lukaku er ude mod Brighton

Næste artikel

Manageren vil beholde Blind og Darmian

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share