– Mourinho har gjort det godt

United endte Premier League-sæsonen på en sjetteplads, men Sir Alex Ferguson føler, at Mourinho har gjort et godt stykke arbejde i sin første sæson.

Med indkøb der på papiret så fornuftige ud og tre sejre i de tre første Premier League-kampe, var der store forhåbninger til, at United i denne sæson igen kunne være med i mesterskabskampen efter en række drøje sæsoner.

Det gik dog ikke helt som ventet. Oktober og november måned blev plaget af for mange uafgjorte kampe, og det formåede holdet ikke for alvor at komme efter igen. Med tiden blev det tydeligt, at José Mourinho så Europa League som den nemmeste vej i Champions League.

Dermed ofrede portugiseren en top-fire placering i Europa League, og holdet endte derfor på en skuffende sjetteplads i ligaen. Men ifølge Sir Alex Ferguson har Mourinho gjort et godt arbejde.

– Han er meget talentfuld. Ingen tvivl om det. Jeg synes, han har gjort det rigtig godt. Der har været mange uafgjorte kampe, hvor de spillede godt. Var bare seks af de kampe blevet sejre, havde de haft 12 point mere. Så havde de været med i det, siger den legendariske skotte til SkySports.

– Jeg snakker med ham en gang i mellem. Ligesom jeg gjorde med van Gaal og David Moyes. Han er United-manager, og jeg synes, at bestyrelsen vil gøre klogt i at give ham tid. Ligesom de gjorde med mig. 

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Matas blog: Vi skal passe på mod Ajax

Næste artikel

Mitchell har fået blod på tanden

Relaterede artikler
Total
0
Share