Mitchell har fået blod på tanden

Demi Mitchell er glad for debutten på førsteholdet, men nu vil han have mere.

Manchester United gav som bekendt debut til flere af holdets unge spillere i kampens sidste kamp mod Crystal Palace. Helt sikkert en kæmpe oplevelse for dem alle, men for 20-årige Demi Mitchell er det langt fra nok. Kampen har blot givet ham endnu mere blod på tanden. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det var en stor oplevelse at spille på Old Trafford. Jeg er født her, og nu får jeg lov til at spille her. Det er sådan noget, du kun tør drømme om som en lille dreng, siger en stolt Mitchell til MUTV.

– Jeg vil gerne takke manageren og sige tillykke til de andre gutter også. Jeg troede aldrig, vi skulle få chancen på samme tid. 

– Det er sådan noget her, der giver dig lyst til at arbejde endnu mere i fremtiden. Jeg håber, at jeg i fremtiden kan komme til at spille mange flere kampe på Old Trafford. 

Denne sæson har været lidt af en prøvelse for Mitchell, da det ikke er længe siden, han blev omskolet til back fra en mere offensiv position. Han siger, at han prøver at suge så meget viden til sig som muligt for at gøre det så godt som muligt. 

– Jeg lærer stadig i hver eneste U-23-kamp, og efter denne kamp har jeg helt sikkert lært lidt ekstra. Jeg er stadig i gang med at udvikle både mine defensive og offensive kvaliteter, men Nicki Butt har været en stor hjælp undervejs, og jeg er glad for udviklingen indtil videre. 

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

- Mourinho har gjort det godt

Næste artikel

United møder Sampdoria i Dublin

ANNONCE