Mourinho: I morgen er der atter en dag

Jose Mourinho mener, at Sevilla havde held med at kontrollere aftenens kamp på Old Trafford, selvom han ikke synes, at hans spillere manglede indstilling.

Manchester United er ude af årets Champions League allerede efter ottendedelsfinalerne. Det er realiteten, efter Sevilla tog en overraskende 2-1-sejr i aftenens returkamp på Old Trafford.

Jose Mourinho siger efter det smertelige nederlag, at han mener holdets indstilling var på plads, men at man manglede marginalerne.

– Det første mål er altid vigtigt, synes jeg. Ikke bare på grund af resultatet af første kamp, men også på grund af kampens karakter, siger Mourinho ifølge BBC og fortsætter:

– Vi forsøgte at være aggressive og spille med intensitet fra starten af. Men vi kunne ikke få bolden i nettet, mens Sevilla var dygtige til at holde på bolden og kontrollere kampen flot.

– Vi havde vores chancer til at score, men så scorede de det ene mål. Fra det øjeblik blev kampen meget mere følelsesladet. Deres andet mål gjorde det umuligt, fortsætter portugiseren.

Han mener, at hans hold havde svært ved at få kontrol over kampen. På trods af det mener han ikke, at man kan sætte en finger på spillernes indstilling.

– Vi havde gode perioder, men ikke den store kontrol over kampen. Men jeg kan ikke stå her og sige, at der var noget forkert med mine spillere og deres lyst til at spille kampen.

– Sådan er fodbold. Vi tabte, men i morgen er der atter en dag, og på lørdag er der en ny kamp, siger Mourinho og slutter:

– Jeg er glad for, at spillerne ikke prøver at skjule deres skuffelse, men vi har ikke tid til drama. 

Aftenens kamp var blot anden gang i sæsonen, at man tabte hjemme på Old Trafford. For Sevilla betyder resultatet, at man er i kvartfinalen af Champions League for første gang nogensinde.

Manchester United skal forsøge at slikke sårene på lørdag, hvor Brighton gæster Drømmenes Dukketeater i FA Cuppen.

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Ringe United ude af Champions League

Næste artikel

Scholes: United spiller konservativt

ANNONCE