Mourinho imponerer ikke Roy Keane

Manchester United-koryfæet Roy Keane er ikke imponeret over holdets udvikling under Jose Mourinho. De skal vinde flere store kampe, påpeger ireren.

Roy Keane har ikke været imponeret med udviklingen under Jose Mourinho i Manchester United. Til et fundraising-event forud for Liga Cup-finalen, blev United-legenden spurgt ind til den fremgang, mange mener er sket under portugiserens ledelse. Keane er dog ikke imponeret.

– Jeg har meget lidt tid til overs for Mourinho. Jeg ser på United, og den form, de er i nu. De er nummer seks i ligaen. Folk kan finde på at sige, “jeg kan se fremgang”, men de er nummer seks i ligaen. De har ikke slået nogen i tre måneder, siger Keane ifølge Metro.

– Jeg dømmer United på de store kampe. De møder snart Chelsea og et eller to af de andre hold. Hvis du ønsker at spille for United og få succes, så er det de kampe, du er nødt til at vinde.

Drømmer om Coleman

Til arrangementet kunne Roy Keane desuden fortælle, at han gerne ser sin landsmand Seamus Coleman fra Everton slutte sig til United. Den angrebsivrige højre back har brug for at gå et niveau op, mener den tidligere midtbanegeneral.

– Ud fra en selvisk betragtning – fra en irsk betragtning – så ønsker du, at spillere som Seamus kommer i Champions League, så de kan få en smag af fodbolden på det niveau, siger Keane, men erkender også, at det muligvis ikke ville blive til næste år.

– Man skal dog have med i regningen, at det muligvis ikke vil betyde Champions League i dette øjeblik, hvis man slutter sig til United.

Jose Mourinhos tropper ligger som anført af Keane stadig på ligaens sjetteplads. Her er man dog blot et enkelt point bag Liverpool på femtepladsen og to bag Arsenal på den Champions League-givende fjerdeplads – to hold, som møder hinanden den kommende weekend.

Roy Keane nåede at spille 480 kampe og score 51 mål for United, inden Sir Alex Ferguson smed ham på porten i 2005. Det vides ikke, hvad ireren mener om Uniteds sejr i Liga Cuppen.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kampe i april fastlagt

Næste artikel

Værd at vide om FC Rostov

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share