Mourinho lurer på engelsk stortalent

Reece Oxford anses for at være et af de største defensive talenter i engelsk fodbold, og Jose Mourinho har nu set sig lun på stortalentet.

17-årige Reece Oxford forbereder sig i disse dage på at spille EM med det engelske u19-landshold. Første opgave er mod Frankrig i dag, hvorefter Holland venter på fredag. United skulle angiveligt have talentspejdere på plads på tribunen for at følge Oxford i disse opgør.

I hvert fald skriver Daily Mail i dag, at Jose Mourinho ser Reece Oxford som en kommende stjerne, og portugiseren vil gerne have fingre i den nuværende West Ham-spiller. Oxford har pt to år tilbage af sin aftale med West Ham.

Han slog for alvor igennem sidste år, hvor han blandt andet startede inde i premieren mod Arsenal, og gjorde det fremragende. I alt blev det til 12 kampe for Oxford sidste sæson.

Han er på trods af sin alder dygtig til at læse spillet, er teknisk dygtig og hurtig på fødderne. Oxford kan spille både i det centrale forsvar og på den defensive midtbane. Tidligere har Leipzig haft følehornene ude efter ham, og Daily Mail spekulerer nu på, om Mourinho vil starte med et bud på lidt over ti millioner pund. West Ham skulle angiveligt dog ønske op mod det dobbelte for deres stortalent.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Endnu en stjerne på vej "hjem" til Old Trafford?

Næste artikel

Mourinho: Alt er muligt på Old Trafford

ANNONCE