Endnu en stjerne på vej “hjem” til Old Trafford?

Hvis man skal tro Ladbrokes, er det måske ikke kun Paul Pogba der vender “hjem” til Old Trafford denne sommer.

For ti års tid siden var spanske Gerard Pique et af de varmeste navne på Uniteds ungdomshold. Det unge stortalent var hentet i Barcelona, og lignede en kommende stjerne i det centrale forsvar.

Men da Uniteds daværende forsvarsduo bestod af Rio Ferdinand og Nemanja Vidic i deres livs form, var det småt med chancer den unge Pique fik. Blot 23 kampe blev det til for Pique, der i 2008 vendte tilbage til barndomsklubben Barcelona.

Siden har han ikke set sig tilbage. Han har vundet det spanske mesterskab, Champions League, EM og VM. Men i følge Ladbrokes kan 29-årige Pique være på vej tilbage til Old Trafford.

I hvert fald har bookmaker-firmaet indenfor de seneste dage halveret oddset på en United-retur for Pique, og Jose Mourinhos tropper er nu klare favoritter til at hente forsvarsspilleren i løbet af transfervinduet.

– Det er måske ikke kun Paul Pogba der vender hjem til kendte omgivelser denne sommer. De røde djævle er nu favoritter til også at hente Pique tilbage, lyder det fra Dave Burin fra Ladbrokes.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

U21: Fem træningskampe på plads

Næste artikel

Mourinho lurer på engelsk stortalent

ANNONCE