Mourinho: Mit job er ikke i fare

Den 55-årige portugiser tror ikke, at Manchester Uniteds næste par kampe bliver afgørende for, om han bliver fyret. Det fortalte han på mandagens pressemøde forude for Champions League-opgøret mod Valencia.

Jose Mourinho læner sig op ad en fyreseddel. Det mener de fleste engelske og franske sportsmedier, der spekulerer i, at Zinedine Zidane bliver hans afløser. Selv tager Mourinho dog roligt – i hvert fald at dømme ud fra pressemødet mandag, hvor han blev bombarderet med spørgsmål om sin fremtid i klubben. 

Manchester United møder Valencia og Newcastle i denne uge, inden der er pressemødet. Og Mourinho blev spurgt, om han tror, at disse kampe bliver afgørende for, om han får lov til at fortsætte på Old Trafford. 

– Nej, det tror jeg ikke, svarede han. 

– Det jeg kan gøre er, at jeg kan forsøge at forbedre tingene. 

Han nægtede at svare på, om han har mødtes med Ed Woodward efter nederlaget til West Ham lørdag. Ej heller ville han svare på rygterne om, at Zinedine Zidane skulle have ringet og forsikret ham om, at han ikke var interesseret i at “stjæle” hans job. 

LÆS OGSÅ: BLOGS: HVAD GØR VI NU?

“Vi deler ansvaret” 

Manchester United-manageren blev bedt om at forholde sig til Luke Shaws udtalelser, som går på, at det ikke er Mourinhos skyld, at spillerne ikke leverer. Til det antydede portugiseren, at resultaterne “ikke betød lige meget for alle spillerne”. 

– Han (Shaw, red.) sagde, at spillerne skal give mere. Jeg kan godt lide det perspektiv. Men jeg er ikke helt enig. Vi deler ansvaret sammen, alle i klubben, lød det fra Mourinho. 

– Når vi vinder, vinder vi alle sammen. Når vi taber, taber vi alle sammen. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Shaw forsvarer Mourinho efter 'pinligt' nederlag

Næste artikel

Young er ude med skade mod Valencia

ANNONCE