Mourinho nedtoner mirakel-kommentar

Manager Jose Mourinho mener ikke, at det kræver et mirakel, hvis Manchester United skal ende i top fire. Men holdet har brug for at sætte en god stime sammen snart, erkender manageren.

Tirsdag blev Jose Mourinho citeret for, at det ville kræve et mirakel, hvis Manchester United skulle ende i top fire. Den udmelding nedtonede han dog en smule, da han mødte pressen forud for kampen mod Arsenal onsdag aften. 

– Jeg ved ikke, om jeg sagde det eller ej, men hvis jeg brugte ordet mirakel, så er det i hvert fald slet ikke sådan, jeg har det, siger Mourinho ifølge klubbens hjemmeside.

– Vi er otte point fra fjerdepladsen, så jeg mener slet ikke, at vi har brug for et mirakel. Jeg mener, at vi har brug for en god stime af resultater, og vi må ikke smide point, hvor vi ikke burde smide dem.

– I sidste uge før Crystal Palace-kampen, sagde jeg, at min målsætning var ændret til at ende i top fire i slutningen af december. Den målsætning ændrede sig, men ændrede sig i den forstand, at vi skal forsøge at lukke hullet så meget, som vi kan, og forsøge at være tæt på de positioner i slutningen af december. Det kræver langt fra et mirakel.

– Vi skal bare undgå at være så uheldige med de problemer, som vi har. Vi har brug for, at spillerne præsterer bedre, end de gør, vi skal præstere bedre som hold, men det kræver slet ikke et mirakel. 

Hvis United slår Arsenal onsdag aften, vil hullet til femtepladsen i første omgang mindskes til fem point. 

 

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBER

Køb billet her – Kun 100 kr – Inklusiv fri fadøl og jubilæumsmagasin

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho venter på et mirakel

Næste artikel

United skærper kampen mod sortbørsbilletter

Relaterede artikler
Total
0
Share