Mourinho om sin fremtid: Umuligt at være her i mange år

José Mourinho siger, at omverdens pres er for stort til, at man kan være manager i en klub i mere end fem år. Samtidig afviser han, at han og Pogba har været uvenner.

José Mourinho har ikke været i sine klubber meget mere end tre år ad gangen. Enten er han selv gået, eller også har Roman Abramovich eller Florentino Perez langet en fyreseddel ud.

Selv ønsker den 55-årige tidligere Chelsea-træner at træne, efter han er fyldt 60, men han har svært ved at se, at det kan være i United.

– Jeg kunne godt se mig selv være i klubben i mere end fem år, men ikke i den tid vi er i nu med de sociale medier, pundits, måden folk kan udtrykke sig og få indflydelse. Det er for meget pres. Ikke kun for manageren men også klubben, siger Mourinho ifølge The Independent.

– Det er umuligt for nogen at klare presset i længere tid – særligt hvis ikke succesen følger med. Jeg tror ikke, nogen manager får lov at være manager i en klub længere, hvis der går tre, fire, fem år uden et trofæ.

Selvom Mourinho ikke er optimistisk omring at være i United i Sir Alex Ferguson-lang tid, så siger han, at han lige nu ikke kan se sig selv være andre steder.

– Andre steder tænkte jeg allerede: Hvad nu? Jeg havde ting, jeg virkelig gerne ville. Jeg ville til Italien, Spanien. Lige nu er der ikke andre ting om hjørnet, og jeg vil ikke lave andet, end jeg gør lige nu.

Afviser dårligt forhold med Pogba
José Mourinho langer i samme omgang ud efter de journalister og medier, der har skrevet om et dårligt forhold og skænderier mellem ham og franskmanden Pogba. Det er udtryk for et skred i branchen, siger han.

– Hvis det var sket for 10-15 år siden, ville det have gået mig mere på, for dengang var der ikke løgne i journalistik. Faktisk ved jeg ikke, hvem der i dag og journalist, og hvem der ikke er, for alle kan være det.

– Men Paul og jeg har aldrig haft nogle problemer. Hvis i skrev, at der var problemer, fordi jeg er sådan og sådan som træner imodsætning til andre – så ok. Men der er ikke noget personligt mellem ham og jeg. Man kan sige mange ting om Paul men en ting er sikkert: Han er utrolig høflig.

José Mourinho er i øjeblikket i gang med at føre Manchster United igennem den bedste sæson, siden Sir Alex stoppede.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Optakt: Wengers sidste tur til Old Trafford

Næste artikel

Pogba: Bænkeplads gjorde mig stærkere

ANNONCE