Mourinho: Pogba starter inde mod Valencia

Paul Pogba er startet ude i de seneste to kampe og kom end ikke på banen mod Fulham lørdag. José Mourinho udtalte dog efter gårsdagens opgør, at franskmanden kan se frem til at starte inde i den sidste Champions League gruppekamp – en udekamp mod Valencia onsdag aften.

Uniteds seneste periode med svingende resultater har blandt andet betydet, at Pogba, det dyreste indkøb i klubbens historie, er startet ude i de seneste to opgør. Dette bliver dog ikke tilfældet onsdag aften, idet Mourinho allerede nu har bekræftet, at midtbanespilleren er blandt de startende elleve, når holdet gæster Valencia på Mestella.

– Mod Valencia starter han inde. Mod Valencia, vil han spille en fantastisk fodboldkamp og vise alle hvor god, han er, udtalte Mourinho til pressen. 

Mourinho udtrykkede derudover et fortsat håb for Pogba som United-spiller.

– Han er nødt til at spille med den samme mentalitet, som holdet spiller med. Paul kan blive en fantastisk spiller. Han har potentialet til at blive en fantastisk spiller. 

Skal United ende som nummer et i Champions League gruppe H kræver det, at klubben slår Valencia. Dette er dog ikke nok, idet gruppens nuværende førsteplads, Juventus, på samme tid skal tabe point til schweiziske Young Boys. Schweizerne har i øjeblikket et point. 

Forrige artikel

Keown kritiserer 'kattekillingen' Lukaku

Næste artikel

10. dec.: Den ukuelige skotte, som trodsede Keanes kritik

ANNONCE