Mourinho skuffet over manglende transfers

Det er kun til forsvaret, at United har sikret sig en forstærkning, og det er Mourinho eftersigende utilfreds med.

Engelske medier rapporterer, at der er problemer mellem Uniteds direktør, Ed Woodward, og manager Mourinho. Det skyldes, at Mourinho ikke føler, der er fremgang i at tilknytte de spillere, han længe har ønsket sig. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

På samme tid sidste år havde United sikret sig både Bailly, Zlatan og Mkhitaryan, og rekordhandlen med Pogba var undervejs, men blev først fuldendt efter en kort ferie til franskmanden på grund af EM-slutrunden. 

Flere medier beretter, at United er tæt på at hente Morata og har været det i uger. Det skulle eftersigende være en af grundene til Mourinhos frustration, for han er langt fra tilfreds med, at handlen trækker ud, og at han ikke ved, hvilke angribere han har til rådighed, når pre-season touren indledes.

– Ed Woodward har min liste med dem, jeg vil have, og han har haft den i to måneder. Så det er op til ledelsen, udtalte Mourinho efter Euro League triumfen, der blev spillet d. 24. maj. 

Han skulle eftersigende være chokeret over at høre, at Woodward fornyeligt rejste med det engelske rugbylandshold til New Zealand på så vigtigt et tidspunkt i transfervinduet. 

Derudover udtaler Mourinho til engelske medier, at han ikke mener, United er tæt på at offentliggøre en ny spiller. United indleder sin pre-season tur på søndag.

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Times: Everton intensiverer Rooney-interesse

Næste artikel

Mourinhos magiske anden sæson

ANNONCE