Mourinho: Stor handel tæt på

Jose Mourinho fortalte på dagens pressemøde, at United arbejder på højtryk på at købe ‘en rigtig god midtbanespiller’ til klubben.

På dagens pressemøde forud for Community Shield-kampen mod Leicester på søndag, var Jose Mourinho – ikke overraskende – afvigende på pressens uungåelige spørgsmål om, hvor tæt United er på at færdiggøre en Paul Pogba-handel.

Men han fortalte, at United arbejder på højtryk på at afsluttet deres aktiviteter på tranfermarkedet inden d. 14 august, hvor United møder Bournemouth i første runde af Premier League.

– Paul Pogba er Juventus-spiller, indtil han officielt ikke er det mere. Sådan forholder det sig. Transfermarkedet lukker d. 31 august, men jeg tror, at min klub prøver alt, hvad de kan for at lukke vores handler før d. 14. Hvis alt går vel, vil vi have vores trup færdig i næste uge, lyder det fra Mourinho ifølge Independent.

– Vores handler har været gode. Vi traf en beslutning om at hente fire spillere og ikke 10, der er på United-niveau. Fire spillere som vi virkelig tror på kan forbedre holdet og som ikke bare er en mere i flokken. Det er sådan vi har ageret.  

– En ung forsvarspiller, som har toppotentiale. En kreativ spiller, som vi kender kvaliteten på. En super striker. Og så henter vi en rigtig god midtbanespiller. Vi sigter efter balance. Jeg er tilfreds med truppen. Jeg er tilfreds med klubbens indsats.

Dermed ser det altså ud til, at sommerens længste og største transfersaga snart får sin ende. Uanset om Pogba ender i United eller ej. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Rummenigge er dybt rystet

Næste artikel

Jose Mourinho med skadesupdate

ANNONCE