Mourinho: United fortjente at tabe

Mourinho udtalte kort efter dagens kamp, at det bedste hold vandt i dag.

– Holdet der ville det mest i dag vandt kampen. Når det bedste hold vinder, er der ikke meget at sige, udtalte Mourinho til BBC efter kampen.

– Jeg ved ikke hvorfor de ville det mere. Jeg vil ikke kritisere min spillere til medierne. Jeg vil analysere kampen, og så vil jeg kritisere dem, hvis nødvendigt.

Mourinho tænker nok på dagens første indskifter i Viktor Lindelöf, der igen i dag så yderst tvivlsom ud. Ved første mål blev Lindelöf sat ud af spillet et par gange på ganske få sekunder. Ved Huddersfields andet mål, misser Lindelöf en nem clearing, der gav Huddersfield en chance alene med de Gea.

– Jeg var overrasket over vores indsats, hvilken jeg ikke havde forventet. Holdet der startede kampen med følelser, aggression, intensitet og lyst til at vinde, holdet der spillede deres livs kamp, vandt kampen.

– Vi ville det måske en lille smule mere i anden halvleg og vi kunne muligvis have fået en uafgjort, men jeg synes ærligt talt, vi fortjente at blive straffet med et nederlag.

Manchester United er for tiden hårdt ramt af skader, hvor store profiler i Pogba og Bailly mangler, samt denne sæsons store opblomstring i Fellaini. Derudover mangler der stadig comebacks fra to af sidste sæsons profiler i Rojo og Ibrahimovic.

Der er derfor mange gengangere på Unitedsholdet for tiden, hvilket også sætter sine spor i friskheden på spillerne.

– Jeg er skuffet, men faktum er de var stærkere end os i dag.

– Vores fejl kan ikke tages ud af kontekst. Huddersfields stærke præstation i første halvleg åbnede døren for at sådanne fejl kunne ske. Det ville være unfair at pege fingre af individuelle fejl. Et dårligt hold fortjener at blive straffet.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Defensive fejl blev dyre i Huddersfield

Næste artikel

Herrera: Dette må ikke ske igen

Relaterede artikler
Total
0
Share