Mourinho: Vi tænkte på finalen

Uniteds manager mener ikke, at han lige nu har holdet til at spille i to turneringer.

United tabte 2-1 til Tottenham og drømmen om Top Fire er endegyldigt forbi. I Uniteds nederlag startede 19-årige Tuzanebe inde, ligesom tilfældet var mod Arsenal. Han var kun en af mange nye spillere i start elleveren i forhold til det hold, der begyndte på banen i torsdagens kamp mod Celta Vigo. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Efter søndagens nederlag indrømmede Mourinho også, at han ikke har holdet til at spille med i toppen af to turneringer, men at han var tilfreds med præstationen. 

– Folk siger, at vi satsede ved at spille for at komme langt i Europa League. Vi satsede ikke. Vi vidste, at vi ikke kan spille med i toppen af to turneringer med kun 15 spillere. Lige nu er det Premier League kampene, vi ikke har lyst til at spille. 

– Efter 2-0 blev vi nødt til at have en bedre balance, og det lykkes. Jeg er tilfreds med de individuelle præstationer, men de to mål, vi lukkede inde, var dårlige. 

Smalling, Jones og Mata var frygtet ude resten af sæsonen, men de er alle vendt tilbage, og startede både på banen mod Arsenal og i aftenens kamp. 

– De spillere, der havde brug for at spille fik lov til at spille fuld tid, sagde Mourinho efter kampen. Han ønskede ikke at tale om truppens størrelse efter sommerens transfervindue og svarede, at hans fokus er på den kommende finale. 

Europa League finalen spilles onsdag d. 24. maj. Uniteds næste kamp er på onsdag ude mod Southampton. 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Tuanzebe starter mod Spurs!

Næste artikel

Rooney: Bare endnu en kamp mod Spurs

ANNONCE