Mourinho: Vigtigt at tanke selvtillid

Jose Mourinho var naturligvis en glad og tilfreds mand efter dagens sejr mod West Ham.

United fik den bedst tænkelige start på årets Premier League, da West Ham blev sendt hjem til London med et nederlag på 4-0. Og nyindkøbet Romelu Lukaku fik også en fantastisk start på tilværelsen som topangriber i United.

Netop det at indkøbet fra Everton kom på måltavlen allerede i sæsonens første ligakamp var noget chefen var tilfreds med.

– Det er vigtigt for nye spillere i nye klubber at få en god start. Specielt for angribere at få scoret. Alle forventer mål af dem. Så det har været godt for Lacazette, Morata, Lukaku og Rooney. Det er godt for deres selvtillid, lød det fra Mourinho.

Med storsejren, den største i flere år, topper United ligaen. Men det skal man i følge Mourinho ikke ligge så meget i.

– Det at føre ligaen betyder ikke det store. Præstationen og den selvtillid det giver er det vigtigste for mig. Vi tabte to point til dem i sidste sæson, og havde flere kamp der lignede, hvor vi var dominerende men ikke vandt. I dag fik vi alle tre point. Det var en god præstation.

– I stedet for at blive kedelige og kontrollere kampen til sidst, gik vi op og scorede det tredje mål og kunne nyde kampen og sejren. Men det var ikke nemt, ved 2-0 var kampen fortsat åben og de havde en god mulighed for at score, udtalte Mourinho til Sky Sports efter sejren.

 

QUICK LINKS

Forrige artikel

WEEKENDTILBUD: 25% på alle Manchester Uniteds trøjer

Næste artikel

- Som en drøm der går i opfyldelse

ANNONCE