Mourinho: Ville elske at have Hazard i United

Jose Mourinho mener, at hans tidligere spiller Eden Hazard er typen, der vinder en klub mesterskaber. Men United-manageren indrømmer også, at Chelsea nok ikke sælger ham til en rival.

Eden Hazard ville være et ideelt køb for Manchester United. Det sagde Jose Mourinho på pressemødet forude for kampen mod Chelsea lørdag eftermiddag.

– Jeg ville elske at have ham i United. Men jeg tror ikke, Chelsea vil sælge ham, lød det fra portugiseren. 

Mourinho var manager for Hazard i sin anden periode på Stamford Bridge, og belgieren var instrumental for, at de vandt mesterskabet i 2014/15-sæsonen. På samme måde kan han blive afgørende i denne sæson, mener Mourinho.

– Historien viser, at når Eden Hazard er den bedste spiller i Premier League, så vinder Chelsea mesterskabet. Det skete med mig, og det skete med Antonio Conte. 

– Indtil videre har været den bedste spiller i Premier League i denne sæson også, og Chelsea er i toppen af ligaen. Han er den slags spiller, som kan gøre en forskel, sagde Mourinho. 

Eden Hazard var angiveligt en af spillerne, der var mest utilfreds med den nuværende United-manager, da han blev fyret i sin famøse tredje sæson i Chelsea. Alligevel udtalte Hazard i landsholdspausen, at “han fortryder, at han aldrig har fået muligheden for at arbejde mere sammen med Mourinho.” 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Optakt: Formstærke Chelsea bliver en stor mundfuld

Næste artikel

Startopstillingen mod Chelsea

ANNONCE