Moyes: Bedre efter pausen

David Moyes er glad for at have sikret førstepladsen i gruppen, og roser spillerne for en god anden halvleg.

United topper Gruppe A efter 1-0 sejr over Shakhtar Donetsk her til aften. Det var derfor en tilfreds David Moyes, der efter kampen kunne gøre status på opgøret og første halvdel af Champions League-turneringene til ITV:

“Vi topper gruppen, og sejren hjælper bestemt på formen. Vi spillede ikke godt i første halvleg, især i de indledende 30 minutter, hvor vi gav bolden væk for let, og hvor Shakhtar havde et par chancer til at komme foran. Vi sad ikke tæt nok på deres spillere, og de udnyttede det til at skabe mange muligheder. Vi var heldige med ikke at komme bagud. Vores spillere reagerede dog på det, og vi blev bedre kort før pausen, og anden halvleg var en klar forbedring.”

Om chancerne videre i turneringen er United-manageren mere tavs, men han udelukker ikke, at vi kommer til at se United med helt fremme:

“En klub som United skal altid gå efter at vinde trofæer. Alle hold i Champions League er gode, og det gælder om at blive bedre, jo mere vi skrider ind i turneringens slutfase. Bare se en klub som Borussia Dortmund sidste år. Det var en overraskelse, at der ikke var nogle spanske hold med i finalen. Vi må tage en kamp ad gangen, og se hvad der sker.”

Fansene støttede den kritiserede skotte massivt i dag, og det gik heller ikke ubemærket hen:

“Jeg har fået fantastisk støtte fra første dag. Det har ikke ændret sig. Alle der støtter United forstår, at det vil tage tid at erstatte en manager, der har været her i over 25 år. Dette er især gældende for en klub af Uniteds størrelse.”

Der trækkes lod til ottendedelsfinalerne mandag d. 16. december.

Forrige artikel

Jones sikrede United sejren mod Shakhtar

Næste artikel

Matchvinder Jones: Vigtig sejr

ANNONCE