Moyes håber på forstærkninger i juli

Ifølge Manchester Evening News håber David Moyes at kunne lukke en række handler i løbet af denne måned.

Leighton Baines og Thiago Alcantara topper David Moyes’ ønskeliste, men indtil videre har Manchester United kun fået tilgang af Wilfried Zaha og Guillermo Varela.

Alligevel er David Moyes fortrøstningsfuld og håber således på, at han får held med at hente hhv. Baines og Thiago inden månedes udløb.

Det skriver Manchester Evening News.

Begge spillere er i flere omgang blevet meldt på vej til de engelske mestre, men mens Everton allerede har afvist et bud fra United på den 28-årige venstreback, har Barcelona netop meddelt, at man stadig ikke har modtaget et officielt bud på Thiago.

Thiago ligner dog en mand, der snart er fortid i Catalonien efter en række episoder, hvor han bl.a. er blevet klippet ud af et officielt reklamefremstød for Barcelonas nye trøje.

Derudover skulle de spanske mestres sportsdirektør, Andoni Zubizarreta, have meddelt Thiago og hans agent og far, Mazinho, at de inden for 10 dage skal beslutte sig for, om de ønsker at blive i Barcelona.

Manchester United er netop påbegyndt en tre ugers tur til Asien, hvor de bl.a. skal spille mod et australsk og japansk hold.

 

Forrige artikel

Moyes vil vinde mere end Premier League

Næste artikel

United skifter flyselskab

ANNONCE