Moyes hylder sejren: Vores bedste præstation

Uniteds manager var ovenud tilfreds med indsatsen efter nedslagtningen af Leverkusen.

Manchester United fik her til aften sit bedste udebaneresultat nogensinde i Champions League, da de på mål af Valencia, Evans, Smalling, Nani og et selvmål gjorde det onde ved tyskerne.

Holdets manager er selvsagt yderst tilfreds med holdets præstation efter kampen, som han mener, er deres bedste siden hans ankomst i sommer.

– Det vil jeg nok sige. Jeg håber, at jeg nu kan fortsætte de tidligere standarder (Fra Sir Alex tiden, red.). I aften viste det. 

David Moyes vidste inden kampen, at presset var på de engelske mestre, fordi det hvert år forventes, at de kvalificerer sig videre, og han håber derfor nu på at kunne ride videre på bølgen.

– Kvalifikation er forventet, ligesom det forventes at vi gør det godt i ligaen og cupperne. Indsatsen var hvad jeg har håbet at se mere ofte – det er ikke noget jeg har set så tit som jeg gerne ville.

– Der var så mange gode præstationer. At komme til Tyskland og få sådan et godt resultat… De er to’er i ligaen, hvilket giver dig en meget god idé om, hvor godt vi gjorde det og hvor godt resultatet var.

Manchester United er efter kampens storsejr ubesejrede i 11 kampe. På søndag gælder det Tottenham på White Hart Lane.

Forrige artikel

Giggs: Kunne have scoret flere

Næste artikel

Trio får ros med på vejen af Moyes

ANNONCE