Moyes kaster kærligheden på Modric

Da Bayern München tilsyneladende har taget førertrøjen i jagten på Thiago, er United nu gået videre i jagten efter en ny mand til midtbanen.

Det er Daily Star der i dag skriver, at United vil gå videre til Luka Modric, efter Thiago Alcantara formentlig er på vej til Bayern München.

Den kroatiske playmaker skiftede sidste sommer til spanske Real Madrid fra Tottenham. Efter en tilvænningsperiode leverede Modric en række fornemme præstationer for Mourinhos mandskab i foråret, og spillede en glimrende kamp i Champions League mod United på Old Trafford, hvor han kronede det med en fin scoring.

I følge rygtebørsen har United tidligere haft snørren ude efter den teknisk stærke midtbanemand, og Moyes skulle altså nu være klar til at smide 30 millioner pund til Real Madrid, for at sikre sig Modric.

Real Madrid købte i går den spanske u21-midtbanespiller Asier Illarramendi for 35 millioner pund, så måske er der håb for United om, at Madrid vil lade Modric skifte for at hente lidt penge tilbage i kassen.

Forrige artikel

United forlænger med Vermijl

Næste artikel

Gary Neville: Vigtigt med en god start

ANNONCE