Moyes lykkelig for forlængelse med Rooney

David Moyes var naturligvis en meget tilfreds mand efter dagens kontraktforlængelse med Wayne Rooney.

Wayne Rooney har i dag forlænget sin aftale med United, så den stærke angriber også er bundet til Old Trafford de næste fire sæsoner. Det er manager David Moyes naturligvis ganske godt tilfreds med.

– Jeg er lykkelig, han er en verdensklasespiller. I mine øjne var han aldrig på vej væk. Jeg ønsker at bringe flere spillere på Rooneys niveau til Manchester United, og at have mange kvalitetsspillere her. Og vi ville under ingen omstændigheder miste Wayne, sagde Moyes til MUTV efter forlængelsen.

I denne sæson har Wayne Rooney flere gange været afgørende for United, og efter en turbulent sommer har Rooney virkelig vist storspil og løftet en ellers til tider tam offensiv i United.

Forventningerne fra Moyes til Rooney er da også store.

– Han er ekstrem vigtig for vores planer. Vi har Wayne og Juan Mata er kommet til, vi vil bygge videre og samtidig starte noget nyt. Det er vigtigt at holde på dem vi tror kan gøre en forskel de næste år, og det vil Wayne uden tvivl kunne. Han er mere moden, og jeg ser nu en komplet holdspiller. Den indsats han byder ind med er for holdet, ikke bare for ham selv, og det værdstter supporterne også, siger Moyes.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Duncan Edwards - den største af dem alle

Næste artikel

Rooney: Fremtiden er spændende

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share