Moyes roser Januzaj

Adnan Januzaj har talentet, og er begyndt at arbejde hårdt for holdet, lyder det fra Sunderland-manager David Moyes.

Adnan Januzaj blev i august sendt på lån for hele sæsonen hos Sunderland, da Jose Mourinho valgte, at den talentfulde belgier skulle arbejde på indstillingen og ville få mere spilletid i Sunderland end i United.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I Sunderland blev Januzaj genforenet med manden der i sin tid gav ham debut i United. Og David Moyes er da også glad for at have Januzaj til rådighed i Sunderland, og tror fortsat på at 22-årige Januzaj kan få en stor fremtid i United.

– Han har et stort talent, som han skal vise mere. Hans kropssprog kan til tider udstråle, at han ikke laver nok, men sådan er det ikke. Han arbejder fantastisk for holdet som angriber. Han er en ung knægt, og løber en masse. Han bør tage løbene for Jermaine Defoe, og så lade Jermaine om at score målene.

– Jeg er nok hårdere ved Adnan end alle andre. Men det er for hans egen skyld, og det ved han godt. Han er en god dreng. Han får mere kritik fra mig end de andre, men det er fordi jeg ved han er i stand til at præstere mere, siger David Moyes.

Moyes og Januzaj gæster i weekenden Everton, og kæmper hårdt for overlevelse i Premier League. Pt er Sunderland sidst i ligaen, to point op til Leicester på den rigtige side af stregen.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Puel: Zlatan kan ikke overraske os

Næste artikel

Rejsetilbud: Oplev 1/8 kampen på Old Trafford

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share