Puel: Zlatan kan ikke overraske os

Claude Puel er opmærksom på truslen fra Zlatan Ibrahimovic, men tror ikke den store svensker kan overraske Southampton.

35-årige Zlatan Ibrahimovic har haft et fantastisk halvt år i den engelske Premier League. I morgen kan han vinde EFL Cuppen med United, når Southampton står på modsatte banehalvdel på Wembley.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men Southampton-manager Claude Puel frygter ikke, at den store svensker kan komme op med overraskelser. De to kender hinanden fra den franske liga, og selv om Puel er fuld af respekt for Zlatan, så tror han på sit holds evner.

– Jeg kender Zlatan godt fra den franske liga, så han kan ikke overraske mig. Folk snakkede om, at det “jo bare var den franske liga”, men han er kommet her som 35-årig og gjort et fantastisk stykke arbejde. Han er klinisk og effektiv, og giver tro til hele holdet. Han er en fantastisk karismatisk fyr.

– Han tror meget på egne evner, og spiller med masser af attitude. Han er en stor og stærk fyr. Men han løber ikke så meget, men de løb han tager er intelligente. Det er fantastisk at se ham, siger Puel i følge Daily Mail.

Mens United har haft travlt med FA Cup og Europa League, har Puel og Southampton-mandskabet kunne tage en tur til Spanien som forberedelse til finalen i morgen. Og Soton-chefen har tro på, at unge Jack Stephen i fraværet af stærke Virgil van Dijk kan stoppe Zlatan og co i jagten på trofæet.

– Nu må vi se om Jack starter kampen, men jeg tror på hans evner. Jeg er tilfreds med mit hold, og så på vores træningslejr i Spanien en skarp og vældig koncentreret trup. Alle mine spillere kan spille mod Zlatan nu, de kender ham godt nu, og vi kan forhåbentlig give et svar på søndag, lyder det fra Claude Puel.

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Svensk stortalent på prøve

Næste artikel

Moyes roser Januzaj

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share