Moyes svarer igen på Kagawa-kritik

Megen forundring har floreret omkring David Moyes’ manglende vilje til at anvende Shinji Kagawa noget mere. Han er ikke helt i form, forsvarer cheftræneren.

Shinji Kagawa står fortsat over for sit helt store gennembrud på Old Trafford, og det bliver ikke ligefrem aktuelt, før han anvendes regelmæssigt. I gårdsdagens kamp mod Liverpool startede han først på venstrekanten, før han blev skubbet længere ind på en mere vant midtbaneposition.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Han gjorde det okay. Han voksede med opgaven som kampen skred frem. Der var momenter, som jeg var rigtig glad for, og så var der momenter, hvor vi ønsker mere fra ham. Overordnet set, er han fortsat på vej tilbage til sit topniveau, siger David Moyes om Shinji Kagawas præstation.

Det har skabt meget forundring, at japaneren har måttes spendere så meget tid på bænken hidtil, men det er der en simpel grund til.

– Meget er blevet sagt (om Kagawas situation i United, red.), men jeg er overbevist om, at de fleste, der har set ham spille på det seneste, er enige med mig i, at han fortsat er et stykke fra, at være fit nok til fulde kampe. 

Forrige artikel

Tom Cleverley står over for skadespause

Næste artikel

Rafaels agent afviser transfersnak

ANNONCE