Müller afslappet omkring vanvidsbud

Rygterne går på, at Manchester United er i færd med at sprænge banken for at lokke Thomas Müller til Old Trafford. Hovedpersonen selv tager sladderen med sindsro.

Selvom Karl-Heinz Rummenigge og Matthias Sammer i kor har gentaget mange gange, at Thomas Müller ikke er til salg, så er Louis van Gaal og co. tilsyneladende ikke klar til at tage et nej for et nej.

Nu skulle United være klar med et svimlende bud på hele 100 millioner euro. Det der svarer til 71 millioner pund, og altså en ny transferrekord for Manchester United, hvis handlen skulle gå igennem.

– De beløber, der i øjeblikket bliver kastet rundt i fodboldverdenen, er fuldstændig sindssyge. Sådan er sporten i dag, siger Thomas Müller til det tyske medie Sport1.

– Der er ingen, der er 100 millioner euro værd, det er bare et symbolsk beløb, så jeg er meget afslappet omkring hele situationen.

Bild skrev forleden, at Manchester United havde budt og fået afvist et bud på 60 millioner pund, hvorfor de nu skulle være klar til at forsøge sig med et forhøjet bud for den 25-årige goalgetter.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Chelsea køber Pedro

Næste artikel

Van Gaal: Måske første start til Schweini i morgen

ANNONCE