Murtough om Rangnick-afløser: Han skal på ny føre os til de største titler

John Murtough fortæller til klubbens officielle website, at det er meningen, at Ralf Rangnicks afløser skal fører Manchester United tilbage i det fineste selskab.

I et interview til manutd.com bekræfter football director, John Murtough, at processen for at finde Ralf Rangnicks afløser er sat i gang.

I den forbindelse understreger Murtough, hvilke sportslige ambitioner, ledelsen har til den nye manager.

– Vi har nu påbegyndt den grundige proces, som det er at ansætte en ny permanent manager, hvis målsætning kommer til at være at få klubben til på ny at kæmpe med om de største både nationale og internationale titler, siger Murtough.

Han understreger derudover vigtigheden af, at holdet i denne sæson sikrer sig top-4. Men i sidste ende er det ikke nok for en klub som Manchester United.

– Vi ved, at jævne præstationer er nøglen, når vi kæmper for en plads i top-4 denne sæson. Jeg vil dog understrege, at dette ikke er det ultimative mål for Manchester United, og alle i klubben er fokuserede på at skulle kæmpe med om de største trofæer, siger Murtough.

Udover en top-4 placering er der i denne sæson kun Champions League trofæet tilbage at spille om for United, som er ude af FA-Cuppen.

Forrige artikel

Bruno: Vi vil vinde derbyet for enhver pris

Næste artikel

Solskjær-fyring blev en dyr affære

ANNONCE