Solskjær-fyring blev en dyr affære

Det blev dyrt også at kompensere flere af Solskjærs stabsmedlemmer.

Det kostede Manchester United op mod 100 millioner kroner at fyre Ole Gunnar Solskjær, da også andre medlemmer af nordmandens stab skulle kompenseres.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det fremgår af det halvårsregnskab, klubben i dag har præsenteret. Michael Carrick, Kieran McKenna og Martyn Pert forlod alle deres roller i kølvandet på fyringen af træneren, og de tre trækker den samlede omkostning for fyringen en smule op.

Derudover præsenterede klubben i regnskabsperioden en omsætning på over to milliarder danske kroner, og det er en stigning på mere end syv procent i forhold til samme periode året før.

Den meget omdiskuterede gæld i klubben er fortsat stigende og er nu på 4,3 milliarder mod lidt over 4 milliarder i tidligere regnskab.

I forbindelse med præsentationen af halvårsregnskabet var den nye CEO Richard Arnold, COO Rolette Roche samt fire andre fra United-ledelsen med i investorkaldet.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
30
Shares
Forrige artikel

Murtough om Rangnick-afløser: Han skal på ny føre os til de største titler

Næste artikel

Fletcher udlover førsteholdschancer til lånespillere næste sæson

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
30
Share