Nabostrid skyld i forsinkelsen med Rojo

Det er en gammel nabostrid fra 2010, som er skyld i at Marcos Rojo endnu ikke er klar til at spille for Manchester United.

BBC skriver her til morgen, at det er en gammel nabostrid, der er skyld i forsinkelsen, men at Marcos Rojo forventes at være spilleberettiget til kampen mod Q.P.R. efter landskampspausen.

Rojo rejste til England på et turistvisum, da han skulle underskrive aftalen med United og gennemgå det obligatoriske lægetjek. Men for at kunne spille og arbejde i England, kræves der et arbejdsvisum. Det er Rojo pt i Madrid for at få styr på.

FA har modtaget spillerlicens, men Rojos agent og advokat er i Argentina for at få løst en gammel strid med en nabo. Rojo kan ende med at blive dømt i sagen, hvilket formentlig vil betyde samfundstjeneste. Noget der dog godt kan klares udenfor Argentinas grænser.

Rojos advokat, Fernando Burlando, forsikrer dog i følge BBC om, at problemerne fra 2010 ikke vil påvirke Rojos kontrakt med United. Manager Louis van Gaal var da også fortrøstningsfuld efter kampen mod Burnley, hvor han regnede med snart at kunne råde over den nye forsvarsspiller.

– Det er et spørgsmål om tid, jeg er manager i en af verdens største klubber, men kan ikke ændre argentinsk lov. Jeg regner med, at han har styr på sit visa til kampen mod Q.P.R., sagde van Gaal.

Forrige artikel

Meulensteen måske på vej tilbage

Næste artikel

Young: Di Maria-køb sender vigtigt signal

ANNONCE