Nani vil blive i United

Luis Nani erklærer sin kærlighed til Manchester United forud for mandagens opgør mod rivalerne fra City. Kantspilleren, som til sommer har to år tilbage…

Luis Nani erklærer sin kærlighed til Manchester United forud for mandagens opgør mod rivalerne fra City. Kantspilleren, som til sommer har to år tilbage af hans nuværende kontrakt, udtaler at han lever drømmen, og han ønsker at forlænge sin kontrakt. 

– Der har været tider, hvor det ikke har været let, men de behandler mig godt her, og trin for trin er jeg igang med at udleve min drøm, udtaler Nani ifølge The Sun. 

– Manchester United er mit hjem. Min agent forhandler med klubben omkring en ny aftale, og det forløber fint. Jeg håber på at en aftale kan være nået i slutningen af sæsonen. 

Både AC Milan og Juventus har ellers vist interesse for den 25-årige United-spiller, men de rygter afkræftes altså nu af Nanis udtalelser. 

Stadig offer for hårtørreren

Nani har efterhånden været i klubben i fem sæsoner, men det gør ikke at han er fritaget fra Sir Alex Ferguson berygtede “hårtørrer”. Det beretter portugiseren om, samtidig med han lovpriser sin manager. 

– Han er en fantastisk træner. I mine øjne den bedste i verden. Men jeg har til tider skælvet i hans nærvær, når han ikke har været glad. 

– Jeg husker nogle kampe, hvor vi har vundet med to eller tre mål, hvor han stadig ikke har været glad. Han er ikke en man har lyst til at skændes med.

Klar på City-kampen 

I Uniteds seneste 4-4-kamp mod Everton viste Luis Nani i glimt den klasse han besidder, med både assist og mål. Nu gælder det derbyet på mandag, og den vævre dribler er klar på udfordringen. 

– Vi går ikke ind til City-kampen præget af frygt eller pres. Manchester United-spillere er i stand til at håndtere sådanne situationer. 

-Det har været en sæson med både opture og nedture, men det hele er stadig i vores hænder. Vi vil ikke gå efter uafgjort, selvom vi er tre point foran City. Det er ikke vores mentalitet.  

 

 
Forrige artikel

Transferrygte: United vil købe Gylfi Sigurdsson

Næste artikel

I fjendens lejr: Manchester City

ANNONCE