Transferrygte: United vil købe Gylfi Sigurdsson

Manchester Uniteds manager Sir Alex Fergusons tog lørdag en pause fra træningslejren i Cardiff for at overvære Swanseas målrige opgør mod Wolverhampton,…

Manchester Uniteds manager Sir Alex Fergusons tog lørdag en pause fra træningslejren i Cardiff for at overvære Swanseas målrige opgør mod Wolverhampton, som endte 4-4.
Sammen med Rene Meulensteen var han på plads på Liberty Stadium og det kan meget vel have været i transferøjemed.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge Sunday Mirror, så har Ferguson og co. nemlig set sig lun på islandske Gylfi Sigurdsson, som er lånt ud til den walisiske klub fra tyske Hoffenheim. 
Avisen bider specielt mærke i at Manchester United også i sidste weekend havde assistenttræner Mike Phelan på lægterne. En meget uskyldig repræsentant i forhold til at Manchester United i næste weekend møder netop Swansea. Men Phelan var flankeret af Sir Alex Fergusons bror Martin, som er talentspejder på Old Trafford.

Sigurdsson har siden sin ankomst til Swansea i januar været en kæmpe succes. I 14 optrædender for waliserne har han nettet 7 gange. Han er ifølge avisen prissat til omkring 10 millioner pund.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

MUTV i Danmark – Manchester United TV

Næste artikel

Nani vil blive i United

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share